top of page
  • Writer's pictureRelax Refresh Restart Music

V času epidemije COVID-19 in ob svetovnem dnevu zdravja vam ponujamo sproščanje z glasbo

Updated: Jul 9, 2021


Svet hiti mimo nas hitreje, kot smo kdajkoli mislili, da bo. Starši morajo premagovati ne le službene napore ampak tudi šolanje na domu, ki nekaterim povzroča kar precejšnje preglavice. Vloga učitelja je delno postala naloga starša. Večkrat slišim, da otroci ne ubogajo toliko staršev, kot ubogajo učitelja in, da jih starši težje pripravijo do samega dela.


Ta video pa ni namenjen samo staršem, ki se neizmerno trudijo, da lahko istočasno opravljajo službo in se posvetijo učenju s svojimi otroci. Namenjen je tudi učiteljem, ki se trudijo za učni uspeh naših otrok tudi, ko niso v šoli. In, ker je bil 7.4.2021 SVETOVNI DAN ZDRAVJA je prav, da se zahvalimo tudi vsem zdravstvenim delavcem, ki se nesebično in z ljubeznijo trudijo za vse nas, da ostanemo zdravi še naprej!


Dandanes vsi hitimo, delo prinašamo domov, stiske so se pojavile v marsikaterem domu in okolju. Komurkoli lahko pride prav 10 minutna sprostitev ob poslušanju pomirjajoče glasbe in gledanju sončnega zahoda (pa čeprav na ekranu).

Želimo vam veliko mirnih trenutkov!

Vse dobro,

vreden si





5 views0 comments

Comments


bottom of page